Array ( ) Feeniks-poikaset laskeutuvat Palokkaan - Fs Feeniks

 

Feeniks-poikaset laskeutuvat Palokkaan

10.08.2017

Feeniksin E07-pojat pelaavat lauantaina ensimmäistä kertaa kilpailullisia otteluita monen pojan "kotikentällä", Palokan tekonurmella. Palokka-lehti -turnauksen 07-ikäluokassa mukana on yhteensä kymmenen joukkuetta, joista suuri osa lähialueelta. Feeniksiä vastassa alkulohkossa on PaRin ja JPS:n 08-joukkeet, sekä oman ikäluokan iskuryhmät Komeetoilta ja KuPSilta.

Jatkopelit pelataan lyhyestä virsi kaunis -periaatteella, ja sijoituspelin vastustajaksi on tarjolla joko eksotiikkaa Seinäjoelta tai Lahdesta, jollei onnetar tarjoa kotoisempia haastajia (PaRi, JJK).

Heinäkuun mid season break on nautittu kukin ajallaan reissaten, mutta myös tiukasti harjoittelun merkeissä. Joukkueen iskukunto ei ole täysin arvoitus, sillä Mikkeli-turnauksesta toipunut ryhmä on vääntänyt pari vakuuttavan voitokasta treenipeliä Muuramen Yritystä ja Holstin Dynamon kovaa 08:a vastaan.

Viikonloppuna Feeniksiä näkee kentillä yhteensä seitsemän ottelun verran, sillä lauantain Palokan-keikan perään pelataan sunnuntaina sarjapeli-ilta Jyskässä. Feeniksin isännöimissä peleissä vastassa on tutun taivaansiniset taivaankappaleet, eli Komeetat. Tervetuloa ihailemaan aivotonta vauhtifutista ja fanittamaan pojat lentoon.

La 12.8.: Palokka-turnaus
Su 13.8.: Sarjapelit

Seuraavat sarjapelit


Pojat 2007


Pojat 2010/11