Array ( ) Junnut aloittavat futsal-sarjan - Fs Feeniks

 

Junnut aloittavat futsal-sarjan

26.01.2017

Feeniks P07 pelaa ensimmäisen futsal-sarjansa tammi-maaliskuussa sekalaisessa seurassa: samaan lohkoon on keräily porukoita useammasta "arvontakorista". Oman ikäluokan joukkueista vastassa on ainoastaan PetPet, joka isännöikin kahta kolmesta peli-illasta. Nuoria ja vikkeliä vastustajia ovat Kampuksen Dynamon ja KeuPan 08-painotteiset porukat. Myös vahvaa ja nopeaa tyttöenergiaa saadaan kohdata parketilla, sillä vastassa ovat KonnUn 06-tytöt sekä keskimmäistä peli-iltaa isän-/emännöivä JoSePan 06/07-tyttö/poika-sekajoukkue. Ensimmäisissä peleissä ensi lauantaina on vastassa juuri joutsalaiset sekä nuori ja näppärä Dynamo.

Joukkue lähtee sarjaan maltillisin tavoittein: "Maali ei olis huono", heittää joukkueen päävalmentaja Tuomas Kukko. "No, vakavasti ottaen, olemme toivottavasti sarjan taitavin joukkue. Tulokset ovat meille vielä tänä vuonna toissijaisia. Tulen vaatimaan pojilta rohkeutta pallon kanssa. Harjoituksissa on jauhettu ja tullaan jauhamaan koko sydäntalvi henkilökohtaista pallotekniikkaa eri ympäristöissä: täysin kliinisesti, maalintekoharjoitteissa sekä erityisesti pelitilanteissa. Rohkeat kikat ja käännökset täytyy saada näkymään myös askissa paineen alla. Muuten valmennus laitetaan vaihtoon."

Futsal-sarjan päätyttyä ei olekaan enää kuin kuukausi ulkokenttien huhtikuisiin avajaisiin. Viheriöille on tarkoitus laskea irti sopivan nälkäinen ryhmä, jolla pallo ei futsal-oppien ansiosta liiemmin polttele jaloissa. Futsalsarja, futissarja, turnaukset ja harkkapelit tarjoavat roppakaupalla kehittäviä tilanteita, joissa pallollista rohkeutta pääsee kehittämään joukkueharjoitusta jännittävämmässä ympäristössä.

Seuraavat sarjapelit


Pojat 2007


Pojat 2010/11