Array ( ) Osa II - Superviikonloppu - Fs Feeniks

 

Osa II - Superviikonloppu

13.02.2015

Feeniksin playoff-henkiset derbyottelut jatkuvat viikonloppuna, kun edessä ovat toiset kohtaamiset Riemun reservien ja Kylteriveljien kanssa. Ystävänpäivänä käydään jälleen Vaajakoskella, jossa tulilintuja isännöi Riemu/2. Sitä ennen sunnuntain vastustaja JKV ottaa mittaa LPK:sta. Sunnuntain kuuma kohtaaminen päästään kamppailemaan Monnarin palloilupyhätössä iltapäiväotteluna.

Ennen sunnuntaita kaikki energia on suunnattava lauantain otteluun, johon viikko sitten nöyryytetty vastustaja tulee varmasti sisuuntuneena täydellä joukkueella paikalle. Edeltävä kohtaaminen onkin syytä kokonaan unohtaa, sillä ilman vaihtomiehiä ei tällä tasolla voi pärjätä. Ystävänpäiväkortteja kentällä tuskin tullaan näkemään, vaikka jos jossakin Feeniksin paikallisotteluista voi käyttää lontoolaista termiä Friendly derby, on vastustajana silloin juuri Riemu/2.

Viime sunnuntain voiton menettäminen loppuhetkillä tarkoitti sarjataulukossa sitä, että sarjavoitto ei ole enää Feeniksin omissa käsissä. Mahdollista se yhä on, mutta yhteenkään tappioon ei ole enää varaa. Kylteriveljien tilanne on parempi, sillä heillä on vielä ottelu JoSePaa vastaan Kakkosen päätösviikonloppuna. Tällä hetkellä JKV ja Feeniks ovat tasapisteissä 10 pisteen päässä 3 peliä enemmän pelanneista joutsalaisista.

Kylteriveljet osoittivat viimeksi olevansa laadukas joukkue, joka on ansainnut asemansa sarjataulukossa. Heiltä löytyy liikettä ja ratkaisuvoimaa laajalta rintamalta. Sunnuntaina on varmasti tasokas ottelu jälleen luvassa. Etenkin mikäli molemmat joukkueet selvittävät lauantain voitokkaasti, voidaan odottaa tulikivenkatkuista taistelua Jyväskylän herruudesta. Tuliset olot ovat tunnetusti Feeniks-linnun mieleen.

Feeniksin kokoonpanoon tulee ainakin launtaiksi muutama muutos. Toni "Duunari" Kauppinen palaa omalle paikalleen ja Mihaly "Maihheli" Szerovay on pelikiellossa. Lievästä nilkkavammasta kärsivä pelaajavalmentaja Joonas "Kahdet kasvot" Heino ilmoitti ensin olevansa estynyt lauantaina, mutta pyörsi puheensa hieman myöhemmin. Liekö villinä velloneet huhut itse Managerin paluusta penkin päähän vaikuttaneet suunnitelmien muutokseen. Tämän hetken tiedon mukaan Manageri on mukana Feeniksin
valmennusryhmässä konsultoivassa roolissa lauantaina.

Myös Feeniksin kakkosjoukkue "Salimajavat" palaa yli kuukauden mittaiselta ottelutauoltaan ystävänpäivänä. Majavien tilanne Kolmosessa on varsin vastaava, mitä "edarilla" Kakkosessa. Sarjavoitto ei ole enää omissa käsissä, mutta omat pelit hoitamalla täysin mahdollinen. Organisaation tavoite viikonlopulle onkin täydet 12 pistettä. Tervetuloa mukaan ystävät!


La 14.2 klo 10:30 Nousu - Feeniks II @ Lehtisaari
La 14.2 klo 12:30 Feeniks II - MuurY @ Lehtisaari

La 14.2 klo 16:15 Riemu/2 - Fs Feeniks @ Vaajakoski
Su 15.2 klo 15:15 JKV - Fs Feeniks @ Monitoimitalo










Seuraavat sarjapelit


Pojat 2007


Pojat 2010/11