Array ( ) Työvoitto keskinkertaisella esityksellä - Fs Feeniks

 

Työvoitto keskinkertaisella esityksellä

08.01.2017

Toden totta - työhaalarit oli vedettävä tauolla päälle ennen kuin Riemun sumppu avautui lauantain derbyssä. Feeniks oli jo turhautua avausjakson lukuisiin tolppalaukauksiinsa ja Riemun vaparista hankittuun niukkaan taukojohtoon. Onneksi nöyryyttä löytyi, ja Feeniksin johtavat pelaajat astuivat esiripun takaa oikea-aikaisesti estradille.

Toisen jakson teeman mukaisesti pivotit Jussi Ojanen ja Deko Kauppinen saivat enemmän palloa jalkaan, ja onnistuivatkin luomaan yhä parempia tilanteita. Vastaisku ykkösketjun toisessa vaihdossa toi helpottavan tasoituksen. Feeniksin voittomarssia alettiin jo rummutella kakkosen onnistuttua heti perään.

Niin vain Riemu päästettiin vielä käymään tasoissa erikoisen sivurajaepisodin päätteeksi. Joona "Jonne" Nieminen vapautti paineita upottamalla kolmen tolppavedon kaveriksi illan toisen maalinsa välittömästi aloituksen jälkeen Dekon riistettyä pallon vahvalla prässillään. Myös Jussi onnistui viimeistelyssä rautaisella lirutuksellaan Riemun luvalla sanoen hieman hapuilevasti pelanneen maalivahdin jalan vierestä.

Niinpä loppuhetken Riemu-ylivoiman kavennusmaali ei aiheuttanut sen kummempia jännitteitä, ja vähäeleinen Feeniks-parvi sai poistua pukusuojaan plakkarissaan tähän mennessä kauden nihkein ottelu, mutta ihanasti maistuvat kolme pistettä. Sarjatilanne uhkaa jo kauden puolivälissä kääntyä kahden kaupaksi, sillä kärjessä liihottavaa Feeniksiä kylvettänyt sarjakakkonen, Joutsenon Ryökäleet kävi aiemmin lauantaina ryöstämässä pisteet myös Joensuun Areenasta Riverballilta.

Fs Feeniks - Riemu/2 4-3 (0-1)

Aika: 07.01.2017 18:30
Paikka: Huhtasuon koulu


Maalit:
12:110 - 1Juha-Matti KoskelaArttu Ketola
  ---
24:231 - 1Nieminen JoonaKauppinen Toni
26:242 - 1Vaahtoluoto VilleBerhane Hagos
33:332 - 2Ilmari EskolaPyry Grönholm
33:553 - 2Nieminen JoonaKauppinen Toni
35:144 - 2Ojanen JuhaniBerhane Hagos
37:534 - 3Jori Lagerblom 


Kokoonpano:
#31Heikkinen RistoMaalivahti
#6Berhane HagosPelaaja
#7Kauppinen ToniPelaaja
#13Kukko TuomasPelaaja
#69Nieminen JoonaPelaaja
#14Ojanen JuhaniPelaaja
#3Torkki MatiasPelaaja
#11Vaahtoluoto VillePelaaja
#10Nikulainen LassePelaaja-valmentaja


Seuraavat sarjapelit


Pojat 2007


Pojat 2010/11