Array ( ) E-pojat voittamattomia härkäviikonloppuna - Fs Feeniks

 

E-pojat voittamattomia härkäviikonloppuna

14.08.2017

Feeniksin E07-pojat pyörittivät palloa menneenä viikonloppuna seitsemän pelin verran. Lauantaina Palokka-lehti -turnauksesta tarttui mukaan hyvien kokemusten ohella myös komea pysti.

Turneella lohkossa pelattiin tiukka tasapeli Komeettojen kanssa, mutta kolmen voiton potti PaRin ja JPS:n pääasiassa vuotta nuoremmista pojista kootuista joukkueista sekä KuPS/Ketuista takasi kutkuttavan finaalipaikan Seinäjoen Sepsiä vastaan.

Päivän mittaan peliään parantanut Feeniks-parvi oli parhaimmillaan oikeaan aikaan, ja käsinkosketeltava jännitys laukesi samalla kun pohjalaiset kilpakumppanit putosivat pikkuhiljaa kyydistä. Pokaalinnoston lisäksi kohokohtina päivästä jäivät muistoihin finaalin voittomaalin jälkeinen "Timppa saunoo"-tuuletus, yhteiset vauhtia ja vaaranpaikkoja tarjonneet hippahetket ja henkeä nostattaneet "japanialaiset höynäringit".

Sunnuntaina viiden turneepelin lämmöillä operoinut Feeniks kohtasi jälleen Komeettoja, kaksissa kappailein. Yllättävää kyllä, joukkue oli jopa paremmassa latingissa kuin lauantain loppuottelussa, ja peleistä muodostui ehkä tähän asti kauden vauhdikkaimmat mittelöt.

Vauhdista huolimatta joukkueet pelasivat huolellisesti ja pysyivät molemmissa matseissa melko organisoituina, joten maalipaikkoja ei ropissut kuin kourallinen per peli. Lopulta molemmat pelit päättyivät huikeiden loppuratkaisujen, ja ehkäpä ratkaisevan kotikenttäedun turvin Feeniksin yhden maalin voittoihin.

Feeniks P07 Palokka-lehti -turnauksessa 2017


La
PaRi 08 - Feeniks 1-3
Feeniks - Komeetat/Cosmos 0-0
Feeniks - JPS 08 2-0
Feeniks - KuPS/Ketut 4-0
Feeniks - Sepsi 3-0

Su
Feeniks - Komeetat/Cosmos 1-0
Komeetat/Titan - Feeniks 1-2


Seuraavat sarjapelit


Pojat 2007


Pojat 2010/11