Array ( ) Feeniks Akatemia - Fs Feeniks

 

Feeniks Akatemia

03.09.2016

Feeniks Pojat 2007 Feeniks Pojat 2010


Feeniks Akatemia on vuoden 2017 alussa toimintansa aloittanut lasten ja nuorten futsal- ja jalkapalloharrastusmahdollisuuksia tarjoava organisaatio. Feeniks Akatemiassa, eli Futsalseura Feeniksin juniorijoukkueissa, harrastetaan palloilua ympäri vuoden.

Feeniks Akatemia on urheilullinen ja kasvatuksellinen yhteisö, jossa kunkin ikäkausijoukkueen rinkiin otetaan ennalta määrätty kiinteänkokoinen ryhmä innokkaita pelaajia, joista pyritään liikunnallisen hauskanpidon lomassa vaivihkaa koulimaan kelpo pelureita alueen edustusjoukkueisiin, futikseen ja futsaliin.

Toiminnassa laaditaan jäsenille mukava, turvallinen harrastusympäristö pienessä ryhmässä, jossa muodostuu toivottavasti elinikäisiä ystävyyssuhteita ja joka kannustaa liikkeelle myös omaehtoisesti tuttujen kavereiden kanssa. Feeniks tekee mielellään yhteistyötä muiden seurojen kanssa: treenipelit ovat harjoitusten parasta herkkua.

Oletko kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan? Puuttuuko alta oman ikäluokan joukkue? Olisitko innokas koutsaamaan junnuja mukavassa seurassa? Ota yhteyttä, niin laitetaan uuden ikäluokan joukkue yhdessä pystyyn. (Ei siihen tarvita kuin muutama hullu heittäytyjä.)

Yhteystiedot:
Tuomas Kukko
Akatemian johtaja
fsfeeniks(at)fsfeeniks.com
p. 0503433038


Seuraavat sarjapelit


Pojat 2007


Pojat 2010/11