Array ( ) Feeniksin runokilpailu - Fs Feeniks

 

Feeniksin runokilpailu

03.05.2017

Koska kevään maltillinen kehitys ei ole vielä aiheuttanut liikaa hikoilua, polkaisee Feeniks käyntiin taiteellisia sieluja lämmittävän runokilpailun.

Kilpailuun saa osallistua luonnollinen henkilö, yhteisö tai yritys. Kilpailussa on kolme sarjaa: lapset (alle 12 v), yleinen sarja ja yrityssarja. Yrityksille kilpailu on maksullinen (48 € per runo seuran tilille), muille osallistujille ilmainen. Kilpailussa palkitaan 20 euron lahjakorteilla tuomarin valitsema paras runo lasten sekä yleisessä sarjassa. Yrityssarjan voittaja saa palkinnoksi mainosbannerin ensi kaudeksi fsfeeniks.comiin. Ylituomari on mainettaan varjellakseen nimettömänä pysyttelevä Pirkanmaalla toimiva äidinkielen opettaja. Ennakkosensuurina toimii fsfeeniks.comin verkkotoimitus.

Kilpailuun voi osallistua lähettämällä Feeniksin verkkotoimitukseen runo alla olevalla lomakkeella. Lomake on auki maanantaihin 19.6. kello 19:06 asti, ja voittajat julkistetaan viimeistään kesäkuun 2017 lopussa (huom. vastausaikaa pidennetty!).

Feeniksin nettisivuilla julkaistaan parhaimmistoa kilpailurunoista runoilijoiden nimimerkillä varustettuna. Toimituksella on oikeus ja velvollisuus jättää sopimattomat runot julkaisematta. Henkilötietoa ei julkaista koskaan, vaan se kerätään kilpailun voittajien tavoittamista varten.

Kukin lasten sarjan sekä yleisen sarjan osallistuja voi lähettää korkeintaan kaksi runoa. Runojen toivotaan olevan suomenkielisiä, ja ehdottoman siveellisiä ja hyveellisiä. Merkkimäärä on rajoitettu 1500:een, joka on myös tämän ohjeistuksen leipätekstiosuuden pituus. Aihepiiri on periaatteessa vapaa, mutta tuomari on lahjottu rankkaamaan korkeimmalle urheilu-, futsal- ja erityisesti Feeniks-henkiset hengentuotokset.

Onnea kilpailuun!
Seuraavat sarjapelit


Pojat 2007


Pojat 2010/11