Array ( ) Oppirahojen maksua - Fs Feeniks

 

Oppirahojen maksua

14.01.2017

Niinhän siinä kävi, että Feeniksin Karjalan-reissusta muodostui jälleen opintomatka. Karvasta tappiota voidaan kuitenkin ajatella opintolainana, joka taatusti maksetaan Riverille kokonaisuudessaan takaisin helmikuun kotipelissä.

Ensisijaisesti Feeniks kaatui toiseksi viimeisessä reissupelissään kahteen seikkaan: puolustuspään yksittäisiin virheisiin ja vakaviin maalinteko-ongelmiin. Jalat jäivät jossain määrin bussiin, sillä Feeniksin maltillisesta pallonhallinnasta huolimatta River karkasi vaivihkaa kolmen maalin karkumatkalle rankaisten armotta lähes jokaisesta vieraitten virheestä.

Hagos "Hulk" Berhane keräsi raivoa, ja runnoi kavennuksen pian 3-0-maalin jälkeen. River-maalilla loistanut Joonas Eskmankaan ei pystynyt pysäyttämään Hagosia, joka jyräsi pallon mukanaan maaliin. Avausjakso jätti periaatteessa positiivisen kuvan, mutta maalintekotarkkuuteen oli pian saatava parannusta, ettei peli pääsisi liukumaan loppuminuuteille tappioasemassa.

Katkeraa kalkkiaan syöttivät kuitenkin illan hahmo, maalivahti Eksman sekä maalipuitteet hänen takanaan. Toista jakson oli pelattu 37 sekuntia, kun Feeniks-penkki oli kahdesti ehtinyt jo hypähtää turhaan tuulettamaan kavennusta. Sisätolppaa ja reaktiotorjuntoja lähemmäs ei päästy sitten millään, ja täysin sillassa pitkään ollut River rankaisi kakkospuoliskon ensimmäisestä hyökkäyksestään ikävien pomppujen jälkeen kamelien kaulat katkovan 4-1-maalin. Nöyrästi ja uhrautuvasti koko ottelun puolustanut River rokotti vielä pari kaappia tyhjiin, joten Deko "Toninho" Kauppisen yv-kavennus jäi laihaksi lohduksi.

Kummalliset ovat karmat tämän vuoden sarjassa, sillä surkealla pelillä voidaan voittaa, ja kelpo ottelulla taas tulla jyrätyksi - vieläpä samantasoisia vastustajia vastaan. Feeniksin nitistänyt Riverballkaan ei saanut kauaa juhlia kärjen kelkkaan hyppäämistään, sillä jo sunnuntaina Hukka-Pallo löylytti karjalaiset huonosti käyttäyvät miehet ketoon oikein kunnolla. Näin ollen tasainen kärki tiivistyy entisestään, ja peräti kolmella joukkueella (Feeniks, Ryökäleet ja Hukka-Pallo) on sarjavoitto niin sanotusti "omissa käsissään".

SC Riverball - Fs Feeniks 6-2 (3-1)

Aika: 14.01.2017 14:00
Paikka: Joensuun urheilutalo


Maalit:
00:341 - 0Sammy PylkkiEero Naakka
07:122 - 0Anton KuzminPerttu Rytivaara
12:183 - 0Sammy PylkkiEero Naakka
12:483 - 1Berhane HagosNieminen Joona
  ---
25:004 - 1Eero NaakkaAleksi Huovinen
29:015 - 1Ossi SavolainenAnton Kuzmin
37:196 - 1Sammy PylkkiOssi Savolainen
38:496 - 2Kauppinen ToniBerhane Hagos


Kokoonpano:
#31Heikkinen RistoMaalivahti
#6Berhane HagosPelaaja
#7Kauppinen ToniPelaaja
#13Kukko TuomasPelaaja
#69Nieminen JoonaPelaaja
#14Ojanen JuhaniPelaaja
#11Vaahtoluoto VillePelaaja
#10Nikulainen LassePelaaja-valmentaja


Seuraavat sarjapelit


Pojat 2007


Pojat 2010/11