Array ( ) Pojilla vahvajalkaisia vastuksia - Fs Feeniks

 

Pojilla vahvajalkaisia vastuksia

21.05.2017

Feeniksin 2007-pojat saivat kolme kovaa matsia. JPS-harkkapelissä vaihtomiehettömäksi sairastunut Feeniks jäi nollille, vaikka saikin kelvollisen määrän hyviä hyökkäyksiä fyysisesti vahvaa puolustusta vastaan. JPS rankaisi noin viidesti, eikä paremmuudesta jäänyt jossiteltavaa.

Sarjapeleissä JJK:n haastajaryhmä pelasi älykkäästi, ja kiri toisen jakson Feeniks-johdon umpeen hyvillä puhkovilla läpisyötöillä rakennetuilla maaleilla. Niinpä päädyttiin 3-3-tasapeliin. Feeniksin peli tarjosi suuren määrän hyviä haastoja ja ohituksia, joita on jauhettu pitkin kevättä. Myös kamppailupelaaminen oli sopivan vahvaa.

Sen sijaan KeuPaa vastaan kyyti oli tylyä. Ratkaisevat kamppailut hävittiin, ja vahva KeuPa-hyökkääjä paukutti pitkiin avauksiin ravaamalla avausjaksolle 5-0-lukemat. Toiselle jaksolle valmistauduttiin juoksukilpaan paremmin, ja takaiskuja tuli vain yksi. Kun omat kuviot ja laukaukset alkoivat vihdoin osua kohdilleen, Feeniks nousi maalin päähän, mutta ei aivan rinnalle.

Seuraavat sarjapelit mitellään Helatorstaina Laukaassa, jossa isäntä LKP:n lisäksi kohdataan vähintään keupamaisen vahva PetPet.

Seuraavat sarjapelit


Pojat 2007


Pojat 2010/11