Array ( ) Viisitoista yötä jouluun on - Fs Feeniks

 

Viisitoista yötä jouluun on

10.02.2017

Feeniksin edustuksen sarjakausi käy vähiin. Neljän pelin loppukiri on mahdutettu kolmeen viikonloppuun, ja viiteentoista päivään, joiden aikana ratkeaa erittäin paljon. Kuudella joukkueella on vielä mahdollisuus sarjavoittoon. Kaksi kovimmista kandidaateista, Feeniks ja Ryökäleet, kohtaavat sunnuntaina Huhtasuolla. Joukkueet lähtevät kamppailuun täysin samoista lähtökuopista: molemmilla on jaetulla kakkossijalla kasassa 19 pistettä 10 ottelusta.

Pääasiassa joutsenolaisen Kultsun Kakkosen ja Kolmosen futispelaajista koostuva ryökälelauma on esiintynyt edukseen talven futsal-sarjassa. Vakuuttavat otteet ovat johdattaneet karjalaiset voittoon kertaalleen kaikkia muita paitsi Hukka-Palloa ja erityisesti sen kultapoika Dimitri Klimovia vastaan. Myös Feeniks myi nahkansa Ryökäleille viikkoa ennen joulua katkeransuoloisessa reissutappiossa.

Silloinen seitsemän kenttäpelaajan Feeniks-parvi on mukavasti lisääntynyt sarjan päätöskierroksia varten. Tulilinnut lähtenevät kotiotteluunsa jälleen lähes täydellä pöytäkirjalla, joten sijaisvalmennusvastuunsa päätökseen saattava Toni "Toninho" Kauppinen saa valita kermat kakun päältä pelikirjansa kuorrutteeksi. Kermaa ja hilloa on tarkoitus tarjoilla maksavalle yleisölle, sillä niukassa viime pelissä enimmät herkut jäivät popsimatta.

Tervetuloa jännittämään sarjan voittokamppailun kannalta äärimmäisen tärkeää ottelua Feeniks - Ryökäleet sunnuntaina 12.02.2017 Huhtaharjun koululle kello 14:00 alkaen.

Seuraavat sarjapelit


Pojat 2007


Pojat 2010/11